Horgászversenyek

Telefon: +36 93/510-263 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regisztráció

2018. augusztus 17-től 20-ig (három éjszaka!) páros pontyfogó versenyt tartunk a tótszerdahelyi (régi) Kavicsbánya-tavon. Jelentkezni a nevezési díj befizetésével lehet a Szúnyog Horgászboltban, Nagykanizsán. Az aktuális vízállás függvényében 15 páros jelentkezését tudjuk elfogadni.

A verseny szabályai: Horgászni bármilyen módszerrel lehet. A páros mindkét tagja két darab, egy horoggal szerelt felszerelést használhat. Csali- és etetőanyag korlátozás nincsen. A verseny eredményébe a két kilógrammnál nagyobb mérlegelt ponty és amúr számítanak bele. A halak kifogása után a mérlegelőnek kell jelezni a halfogást. A mérlegelésig a halat életben kell tartani, majd a mérlegelést követően haladéktalanul vissza kell engedni a vízbe. Az eredmény a fogott halak összsúlya alapján alakul ki.

A horgászhelyek kisorsolása 2018. augusztus 16-án 18:00-kor történik a Kavicsbányánál. A sorsolást követően (csütörtökön!) elkezdhető a csalogató etetés. A horgászok ezt követően megkezdhetik horgászhelyeik elfoglalását, kialakítását.

A verseny további menete: 17-én 17:00-kor gyülekező a Kavicsbányánál. Rövid tájékoztató, majd a helyek elfoglalása. A horgászat 17:45-kor kezdhető meg.

Verseny lefújása: 2018. augusztus 20. hétfő, 10:00.

Eredményhirdetés: hétfő 10:30-tól.

Nevezési díj: 25000 Ft/páros.

Nyeremények: díjazzuk az első három csapatot és a legnagyobb halat kifogó csapatot. Minimum a nevezési díjak hatvan százalékát díjazásra fordítjuk.

A versenyt legalább nyolc páros nevezése esetén rendezzük meg.
Várjuk azokat is, akiknek nincs párjuk – megpróbálunk segíteni párokat kialakítani.
A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezők semmiféle felelősséget nem vállalnak az esetleges balesetekért.

Jó versenyzést kívánnak a szervezők!

Hozzászólás írásához kérlek jelentkezz be!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.