A fehérje-hidrolizátum egy különleges eljárás eredménye. Lehetővé teszi, hogy a ponty gyorsabban érzékelje az aminosavakat, mint a kezeletlen fehérjék esetében, így maximalizálja a tápanyag szállítását az izomszövetekbe. A biotechnológiai iparban is használják sejttenyészetek kiegészítéseként. A Hydrolyzate txt technológiával készült pelletek tulajdonképpen a vízben oldódó attraktánsok és a halak és rákfélék hidrolizátumának elegye, valamint a gyártás során további ízesítő anyagok titkos keverékét adják hozzá, amely erős vonzerőt biztosít. A rendelkezésre álló legjobb összetevők felhasználásával készült, kiegyensúlyozott tápanyagprofillal.
Ahogy a nevében is benne van, a Green Curry egy fűszeresebb pellet. Megosztó személyiség, meleg/melegedő vizekre ajánljuk, gyengébb kapókedvű napokon tud leginkább jó eredményeket produkálni bizonyos vizeken. Ez a koriandermagból, köményből, édesköményből, fahéjból, szegfűszegből, fekete borsból és szárított zöld chiliből álló fűszerkeverék íz kombináció, tökéletesen illik a kicsit édes pellethez, vibráló az íz és illat hatás.