PROMIX FISH&KRILL PREMIUM METHOD PELLET 2MM 800G
2.390 Ft
Menny.:
db
PROMIX FISH&KRILL PREMIUM METHOD PELLET 2MM 800G
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

PROMIX FISH&KRILL PREMIUM METHOD PELLET 2MM 800G

2.390 Ft
Ízesítés
Halas krilles naturális
Menny.:
db
PROMIX FISH&KRILL PREMIUM METHOD PELLET 2MM 800G

A Promix Fish & Krill method pellet összetétele úgy lett kialakítva, hogy a magas, 40%-os fehérjetartalom mellett, a könnyen emészthető maradjon. Így egy komplex, minden szükséges tápanyagot tartalmazó, kiemelkedő beltartalmi mutatókkal rendelkező keverék jött létre. Fehérjetartalmát a legmagasabb minőségű halliszteken kívül prémium minőségű KRILL liszttel fokoztuk. Magas rosttartalommal rendelkezik, ami könnyű emészthetőséget garantál.

Vitominokban és esszenciális olajokban egyaránt gazdag. Olajtartalmát leginkább a halolaj, lazacolaj, és tonhalolaj adja, melyek szinte mágnesként vonzzák a halakat.

Könnyen bekeverhető, a 800g pellet kb 3,6-4dl folyadék hozzáadásával nyeri el tökéletes állagát, fedeles edényben rázogatva, vagy kézzel kevergetve, amíg az összes folyadékot fel nem vette.. Horgászat közben érdemes folyamatosan spriccelni, vagy nedves kézzel kevergetni. Akkor a legfogósabb, ha a felülete mindig nedves egy picit.

Vízbe érve 8-12mp után szinte robbanásszerűen bont. Ez az idő elég arra, hogy a mélyebb vízű bányatavakban is a fenékre érjen a kosár a kioldódás előtt. A pelletszemekből rögtön elkezdenek a szabad aminosavak, fehérjék, olajok kioldódni, a kosárhoz húzva a környék halait. A pellet lassan oldódik, így a vízben sokáig az etetésen marad, a kisebb áramlatok sem sodorják el.

Egész évben jó eredménnyel használható, de tavasztól őszig, a 15 fok feletti vizekben nyújtja a legjobb teljesítményt!

Szúnyog Horgászbolt - www.szunyoghorgaszbolt.hu
Gyártó: Promix
Gyártó cikkszám: PMFKMP2
Cikkszám: 21968
Egységár: 2.987,50 Ft/kg

Paraméterek

Csali "ízesítése", fajtája halas, büdös vagy fűszeres
Etetőanyag jellege Mikropellet 4mm-ig
Kiszerelés (g) 800g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek

Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.